el basar de les espècies

Les cobertes per a Libworld

Bé, finalment, després de diferents proves, dono per acabada la feina! Al final he decidit presentar-ne un parell al concurs, que podeu veure al final del post. No sé si al final les utilitzaran, però mira, si mai la gamoia vol fer un llibre i necessita cobertes, sempre les pot aprofitar (i li canviem el títol, és clar!).

.

12 thoughts on “Les cobertes per a Libworld

 1. gamoia

  Bé, tenint les cobertes, començo a pensar el tema per aprofitar-les 😉

  Això és un luxe, Jacme. No m’esperava una resposta tan bona com aquesta i estic molt feliç. Moltes, moltes gràcies!

  I a veure si guanyes 🙂

 2. gamoia

  Al·la! Quin èxit! Si que estic rodejada de bona companyia 😀

  És tot un altre estil. Tenen gràcia. Què hi diu en el codi QR?

  Els fils em recorden una mica els fils atictes, hehe. Ja hi estic ben enredada, ja.

 3. Eqhes

  El QR és un marcador a la pàgina dels organitzadors del concurs. El resultat permet afegir la pàgina als marcadors del navegador del mòbil o bé visitar directament la pàgina. És una portada interactiva, al igual que el ho és el seu blog :).

  Atictes ha inspirat els fils, l’has encertat! ^_^

  @jacme, podries instal·lar al blog un plugin que permeti subscriure’s als comentaris, de manera que quan algú publiqui un nou comentari ens arribi un email als interessats? Al meu blog faig servir “Subscribe to comments“. Gràcies!

  Avui no tardaré gaire en anar a dormir, bona nit!! 😉

 4. gamoia

  @Eqhes doncs les teves propostes també m’agraden molt 🙂 Jo triaria la primera i la segona.

  Això és tot un honor. Ja cal que m’espavili a fer una bona actualització del meu text.

  I sobretot no us oblideu d’enviar les vostres propostes a l’equip Infobib abans no s’acabi el termini, eh!

 5. Eqhes

  @jacme, No m’havia adonat de que hi ha un fil RSS exclusiu per als comentaris d’aquesta entrada (GRÀCIES per avisar!!). Tot i així, segueix semblant-me més còmode rebre per email els avisos :).

 6. CH

  I’m impressed by the catalan biblioblogs! :o)

  And if you were talking about the pros and cons of “subscribe to comments”: I really like this plugin. I would’nt comment half as much as I do without such functions.

 7. Jacme

  @gamoia: jo ja les he enviades! espero que CH les haja rebut bé! 😛

  @eqhes: el fil rss dels comentaris del post l’ha posat el plugin que em vas passar. Suposo que la plantilla que utilizo no suporta els correus. Ara, amb el thunderbird pots subscriure’t a les entrades, i t’arriben com un correu, ho sabies?
  Jo també preferixo la primera i la segona cobertes teues!

  @CH: Thanks to you for organizing the contest!

 8. Eqhes

  @gamoia: jo les vaig enviar just abans de fer el comentari 🙂

  @jacme: no sabia que lo del fil era cosa del plugin (jo ho tinc al meu blog i no ho sabia!!! XD). També podria fer servir el Google Reader, però és que em sembla més còmode marcar una casella que haver d’afegir el fil al lector de feeds. 1 clic vs. 2 clics, qui guanya? 😛
  T’he enviat un mail explicant com afegir la casella per que ens arribin per mail els avisos, a veure si t’és útil.

  A mi la primera meva em sembla infantil, el Sol no m’acaba d’agradar, tot i que he copiat la idea del web de Infobib, que el fan servir com a “favicon”.
  La segona meva la veig un pèl avorrida :'(.

 9. gamoia

  @Eqhes i Jacme és que sóc una mama patidora jo :*)
  Per cert, el sopar o dinar pot ser tots tres junts, oi? Però esperem a veure els resultats de les votacions… intriga, intriga

  @CH Never underestimate the importance of a Catalan librarian 😛

 10. Jacme

  @eqhes: miraré d’implementar-ho, però no t’asseguro re, que quan veig tant de codi em perdo! 😛

  @gamoia: i tant que pot ser tots alhora! jo no sóc celós! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.