el basar de les espècies

Subscriu-te als comentaris del Basar!

Gràcies a eqhes he descobert un plugin de wordpress interesantíssim! Es tracta de Subscribe to comments, del que la Carme n’havia parlat fa temps, i que jo no havia instal·lat perquè creïa que no era necessari (l’he posat perquè m’ho ha demanat eqhes). Abans ja vos podíeu subscriure a tots els comentaris, gràcies al plugin podeu subscriure-vos als comentaris d’un post concret, via fil rss o bé fent que vos ho notifiquen per correu electrònic. Com? Molt senzill!

Quan acabeu d’escriure un comentari, tot just abans de clicar el botó «Digue-ho!», si aneu al final del post trobareu una casella, que només heu de seleccionar abans de publicar el post. I ja està!

Una cosa: heu d’anar al final-final-final de la pàgina a buscar esta opció, quan hi ha pocs comentaris no ho veureu d’entrada, haureu de tirar avall per trobar-ho.

PD: gràcies al mestre eqhes, que m’ha enviat l’arxiu del plugin modificat, ara no cal anar al final-final-final sinó que la casella la trobareu sempre tot just baix del botó «Digue-ho». Gràcies!!!!

.

4 thoughts on “Subscriu-te als comentaris del Basar!

 1. Anna

  provant, provant 😛

  jo m’havia instal·lat el cocomment, un seguidor de comentaris, però no han actualitzat l’extensió pel Firefox3 i m’he quedat sense ( de fer, perquè em fa mandra fer el seguiment sense el plugin, i ni tan sols he provat si es pot).

 2. Jacme

  la veritat és que jo mai he seguit els comentaris automàticament, i pareix que hi ha molta gent que els segueix així…. curiós… 😀

  anna, mira que ni provar-ho…. no vols dir que segurament funcionarà?

 3. Carme

  A mi em passa igual com a l’Anna, jo també estava molt acostumanda al CoComment i ara que no han actualitzat per al Firefox 3, és una punyeta. Gràcies a aquest plugin tindrem una alternativa…

 4. Anna

  mira, precisament aquest matí a l’obrir el firefox m’ha actualitzat el cocomment! si és que abans ho dic… 😛

  (Carme, em sembla que t’ho vaig copiar a tu 😉 )

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.