el basar de les espècies

Subscriu-te als comentaris del Basar!

Gràcies a eqhes he descobert un plugin de wordpress interesantíssim! Es tracta de Subscribe to comments, del que la Carme n’havia parlat fa temps, i que jo no havia instal·lat perquè creïa que no era necessari (l’he posat perquè m’ho ha demanat eqhes). Abans ja vos podíeu subscriure a tots els comentaris, gràcies al plugin podeu subscriure-vos als comentaris d’un post concret, via fil rss o bé fent que vos ho notifiquen per correu electrònic. Com? Molt senzill!

Quan acabeu d’escriure un comentari, tot just abans de clicar el botó «Digue-ho!», si aneu al final del post trobareu una casella, que només heu de seleccionar abans de publicar el post. I ja està!

Una cosa: heu d’anar al final-final-final de la pàgina a buscar esta opció, quan hi ha pocs comentaris no ho veureu d’entrada, haureu de tirar avall per trobar-ho.

PD: gràcies al mestre eqhes, que m’ha enviat l’arxiu del plugin modificat, ara no cal anar al final-final-final sinó que la casella la trobareu sempre tot just baix del botó «Digue-ho». Gràcies!!!!

.

4 thoughts on “Subscriu-te als comentaris del Basar!

 1. Anna

  provant, provant 😛

  jo m’havia instal·lat el cocomment, un seguidor de comentaris, però no han actualitzat l’extensió pel Firefox3 i m’he quedat sense ( de fer, perquè em fa mandra fer el seguiment sense el plugin, i ni tan sols he provat si es pot).

 2. Jacme

  la veritat és que jo mai he seguit els comentaris automàticament, i pareix que hi ha molta gent que els segueix així…. curiós… 😀

  anna, mira que ni provar-ho…. no vols dir que segurament funcionarà?

 3. Carme

  A mi em passa igual com a l’Anna, jo també estava molt acostumanda al CoComment i ara que no han actualitzat per al Firefox 3, és una punyeta. Gràcies a aquest plugin tindrem una alternativa…

 4. Anna

  mira, precisament aquest matí a l’obrir el firefox m’ha actualitzat el cocomment! si és que abans ho dic… 😛

  (Carme, em sembla que t’ho vaig copiar a tu 😉 )

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow