el basar de les espècies

You Shook Me All Night Long

Anit vam estar al Cambrirock per vore Saratoga entre altres grups (com també van fer d’altres). Ara, la nota friki de la nit va anar a càrrec del tècnic de so que amenitzava les estones entre una actuació i altra.

Que no vos creureu que, entre un grup punk i un de heavy metal, va l’animal i posa dixie? I escoltant atentament vam reconèixer quines cançons eren: d’AC/DC! Estaven magistralment interpretades per Hayseed Dixie, un grup que s’ha decidit pels banjos en lloc de les guitarres elèctriques. Tot seguit vos en poso una mostra, amb la imatge del videoclip original de You Shook Me All Night Long. Llarga vida al dixie!

.

5 thoughts on “You Shook Me All Night Long

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.