el basar de les espècies

Per què no us feu una foto amb el llibre?

Ja fa uns dies que el JM Tibau busca fotos vertiginoses (jo ja li vaig enviar la meua). Ara el mestre Jesús n’ha volgut fer un capítol de la seua cuina, i ha posat d’àudio el podcast d’asteroide que vam fer del llibre del Tibau.

Per a qui ho vulgue saber, la música és de Girolamo Frescobaldi, extreta de l’àlbum Il Circolo di Giulio Caccini de La Nuova Musica i al final sentireu Loop-o-plane de Jeff Wahl (tot música lliure, és clar!).

RSS de la cuina de Jesús.

3 thoughts on “Per què no us feu una foto amb el llibre?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.