el basar de les espècies

Nuclears? No, gràcies!

L’Àngel, d’Alego, ha fet una crida a la blocosfera per tal que es manifeste en el tema del cementiri nuclear. Els fadrins adinerats de les grans empreses energètiques no paren de rondar a la pubilleta ebrenca quan els convé endosar-li algun paradís nuclear que no vol ningú en cap altre lloc, i més d’un alcalde no se n’està d’escoltar els cants de les sirenes.

Com diria el Cuní: PROU! El nostre Parlament, el de Catalunya, ja s’ha posicionat sobre el tema (que les Terres de l’Ebre no estem tant lluny de Catalunya, encara que a alguns l’inconscient els traeixe).

Ja n’hi ha prou. Hem d’aguantar-nos i tindre les nuclears (i abocadors, i parcs eòlics, i un minitransvassament, i…). El cementeri, que el posen a on els càpiga, però a les nostres Terres no, que ja són prou solidàries amb la resta de territoris catalans i espanyols. Ja fa molts anys que lluitem, no podem deixar de fer-ho ara ni mai!

Imatge del bloc de la Coordinadora Anticementiri

A més a més us poso una cançó del grup Atrako a mano armada titulada «Txernobil». Crec que resumeix molt bé les meues idees sobre l’energia nuclear (i al damunt és música lliure, així que copieu, enganxeu i descarregueu tant com vulgueu!).

.

3 thoughts on “Nuclears? No, gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow