el basar de les espècies

Nuclears? No, gràcies!

L’Àngel, d’Alego, ha fet una crida a la blocosfera per tal que es manifeste en el tema del cementiri nuclear. Els fadrins adinerats de les grans empreses energètiques no paren de rondar a la pubilleta ebrenca quan els convé endosar-li algun paradís nuclear que no vol ningú en cap altre lloc, i més d’un alcalde no se n’està d’escoltar els cants de les sirenes.

Com diria el Cuní: PROU! El nostre Parlament, el de Catalunya, ja s’ha posicionat sobre el tema (que les Terres de l’Ebre no estem tant lluny de Catalunya, encara que a alguns l’inconscient els traeixe).

Ja n’hi ha prou. Hem d’aguantar-nos i tindre les nuclears (i abocadors, i parcs eòlics, i un minitransvassament, i…). El cementeri, que el posen a on els càpiga, però a les nostres Terres no, que ja són prou solidàries amb la resta de territoris catalans i espanyols. Ja fa molts anys que lluitem, no podem deixar de fer-ho ara ni mai!

Imatge del bloc de la Coordinadora Anticementiri

A més a més us poso una cançó del grup Atrako a mano armada titulada «Txernobil». Crec que resumeix molt bé les meues idees sobre l’energia nuclear (i al damunt és música lliure, així que copieu, enganxeu i descarregueu tant com vulgueu!).

.

3 thoughts on “Nuclears? No, gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.