el basar de les espècies

Samuel Sebastian · «Diari d’un malalt d’amor»

Al podcast d’asteroides d’avui he agafat prestada la veu, a més a més de la música. I és que he agafat l’inici de la pel·lícula Diari d’un malalt d’amor, de Samuel Sebastian (que ens ha passat ell mateix) i aprofitant que al tràiler utilitzaven la Gnossiènne nº 1 de l’Erik Satie no me n’he pogut estar de muntar-ho.

I us preguntareu a què ve este petit homenatge: resulta que esta pel·lícula és la primera que es roda íntegrament en valencià des de fa cinc anys al País! Quin país lo nostre! cal donar suport al seu director, que promet, i prou que ens falten d’iniciatives com la seua per tirar endavant la nostra cultura!

.

3 thoughts on “Samuel Sebastian · «Diari d’un malalt d’amor»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.