el basar de les espècies

Bongos From The South

{Bongos From The South – Edmundo Ros And His Orchestra}

Des de Londres al 1961 ens arriba este enregistrament d’Edmundo Ros, fill d’una venezolana i d’un escocés, director amb una vida atzarosa i membre de l’Orde de l’Imperi Britànic. Les peces d’aquest lp són una mostra de la música que portaven les orquestes llatines als locals de ball d’arreu del món des dels anys 30 fins als 60, reinterpretant-ho tot amb estil ‘latino’: My old Kentucky home es transforma en una conga; a la coberta apareix una bailaora; al títol surten uns “bongos” i una direcció evocadora, la del mars del Sud. I tot plegat lluïnt l’avanç tecnològic de Phase 4 Stereo, que suposadament creava una millor reproducció del so.

 

Bongos From The SouthBongos From The South Contra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.