el basar de les espècies

Canciones y ritmos que triunfan

{Claude Vasori Gran Orquesta ‎– Canciones y ritmos que triunfan}

Claude Vasori (d’ascendència francoitaliana, i que a dia d’avui té 88 anys) dirigeix l’orquestra que ens ofereix una selecció de cançons que triomfen entre la joventut al 1965. Charles Aznavour, A.L. Prévost, M. Panziera, Bob Dylan, Lennon i MacCartney… es tracta d’una tria al més pur estil de guateque del moment, fixeu-vos amb la festa que fotografia la coberta, amb faldilles que van tot just per dalt del genoll. El que també és es-pec-ta-cu-lar és el text interior que acompanya i presenta el disc. Per això no me n’he pogut estar de transcriure-vos el primer paràgraf, per tal que pugueu comprovar que els ritmes lleugers de la joventut porten intrínsecament un missatge filosòfic al més alt nivell. Divertiu-vos amb la música, i enlaireu el vostre esperit amb el text:

Lejos de ser intrascendente, la juventud es siempre trascendental, y no porque está liada a dejar de ser juventud con la madurez de la edad, sino porque está liada a ser la madurez mental que regirá los destinos de la Humanidad mañana. Nueva juventud arribada desde la niñez recogerá la antorcha y la moverá con gracia nueva, tejiendo en las sombras de la preparación a la vida, nuevas figuras rítmicas y nuevos sones que alienten al paso siempre trepidante de esta edad.


 

Tagged on: , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow