el basar de les espècies

Canciones y ritmos que triunfan

{Claude Vasori Gran Orquesta ‎– Canciones y ritmos que triunfan}

Claude Vasori (d’ascendència francoitaliana, i que a dia d’avui té 88 anys) dirigeix l’orquestra que ens ofereix una selecció de cançons que triomfen entre la joventut al 1965. Charles Aznavour, A.L. Prévost, M. Panziera, Bob Dylan, Lennon i MacCartney… es tracta d’una tria al més pur estil de guateque del moment, fixeu-vos amb la festa que fotografia la coberta, amb faldilles que van tot just per dalt del genoll. El que també és es-pec-ta-cu-lar és el text interior que acompanya i presenta el disc. Per això no me n’he pogut estar de transcriure-vos el primer paràgraf, per tal que pugueu comprovar que els ritmes lleugers de la joventut porten intrínsecament un missatge filosòfic al més alt nivell. Divertiu-vos amb la música, i enlaireu el vostre esperit amb el text:

Lejos de ser intrascendente, la juventud es siempre trascendental, y no porque está liada a dejar de ser juventud con la madurez de la edad, sino porque está liada a ser la madurez mental que regirá los destinos de la Humanidad mañana. Nueva juventud arribada desde la niñez recogerá la antorcha y la moverá con gracia nueva, tejiendo en las sombras de la preparación a la vida, nuevas figuras rítmicas y nuevos sones que alienten al paso siempre trepidante de esta edad.


 

Tagged on: , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.