el basar de les espècies

Els podcasts d’asteroides en altres òrbites

Ja fa uns dies que vam encetar nova secció al Basar, els podcasts d’asteroides. Avui m’agradaria fer-me ressó del ressó que han tingut en altres llocs, i agrair la deferència que la gent ha tingut tenint en compte estos experiments que faig… moltes gràcies a tots!
Labreu edicions, al seu bloc, ha ressenyat el podcast del Joan Todó del poemari Los fòssils al ras.

• En JM Tibau, en la seua secció Blocs degustació, ha recomanat que els seus lectors facen un tastet de Joan-Elies Adell.

• L’emigdi, al programa Lletres Ebrenques d’Antena Caro (que podeu escoltar en diferit per la xarxa a la seua web) en què parlaven amb Dolors Queralt i Xavi Aragó del centenari de Cid i Mulet, va insertar al final el podcast de la Cançó de l’Ebre.

Per últim, aprofito este post per informar-vos de novetats tecnològiques especiaires. En l’exercici de la nostra curiositat perenne, vam estar jugant amb un plug-in, el podpress, i al final l’hem adaptat a la interfície del bloc. D’esta manera vos serà molt més senzill seguir les actualitzacions del podcast, si voleu, ja que tenim un nou fil RSS expressament per a ell!

PD: veig que avui el dan ha parlat d’asteroides (però dels de veritat!). Us recomano que el llegiu!
.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.