el basar de les espècies

Els podcasts d’asteroides en altres òrbites

Ja fa uns dies que vam encetar nova secció al Basar, els podcasts d’asteroides. Avui m’agradaria fer-me ressó del ressó que han tingut en altres llocs, i agrair la deferència que la gent ha tingut tenint en compte estos experiments que faig… moltes gràcies a tots!
Labreu edicions, al seu bloc, ha ressenyat el podcast del Joan Todó del poemari Los fòssils al ras.

• En JM Tibau, en la seua secció Blocs degustació, ha recomanat que els seus lectors facen un tastet de Joan-Elies Adell.

• L’emigdi, al programa Lletres Ebrenques d’Antena Caro (que podeu escoltar en diferit per la xarxa a la seua web) en què parlaven amb Dolors Queralt i Xavi Aragó del centenari de Cid i Mulet, va insertar al final el podcast de la Cançó de l’Ebre.

Per últim, aprofito este post per informar-vos de novetats tecnològiques especiaires. En l’exercici de la nostra curiositat perenne, vam estar jugant amb un plug-in, el podpress, i al final l’hem adaptat a la interfície del bloc. D’esta manera vos serà molt més senzill seguir les actualitzacions del podcast, si voleu, ja que tenim un nou fil RSS expressament per a ell!

PD: veig que avui el dan ha parlat d’asteroides (però dels de veritat!). Us recomano que el llegiu!
.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Something is wrong.
Instagram token error.
Follow